Monday, 15 August 2016

Protein Membantu Masalah Kurang Susu Ibu

Bismillah...assalamualaikum sahabat positif kak syida di semua!😊


Ni kak syida nak share testimoni dari seorang customer kami puan Noriah yang konsisten mengamalkan ESP ikhtiar dalam penyusuan anak beliau..😉


ESP sangat membantu puan Noriah dalam bekalkan susu yang mencukupi dan mengenyangkan anaknya dengan lebih lama..😊


Kenapa pulak ESP dapat bantu kenyangkan anak dengan lebih lama?😉


ESP sebenarnya membantu pekatkan susu para ibu yang mengamalkannya..ibu pun dapat kenyang lama jugak tau..😁


Kak Syida sendiri dah memang berpengalaman sendiri merasainya..Alhamdulillah sekarang ni masih menyusu anak kak syida yang in shaa Allah genap 2 tahun bulan ni..😊


Ada tak pembaca blog kak syida yang ada masalah kurang susu dan ingin mencuba ESP ni?


Kak Syida ingin sangat-sangat bantu anda tau..nak whataps tanye-tanya tips menyusu pun boleh jugak..kita sembang-sembang santai je..hehe..


Jika ada yang ingin mencuba, Wassap kak syida dan dapatkan esp dengan harga kasih sayang ye😉

+6 013 921 2767


Followers

sila klik kat sini ya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CK Free Auto Backlink\ SEO-Ping Check Page Rank Backlink - OhDunia.my Active Search Results