Tuesday, 19 September 2017

Rahsia Cermin Ajaib

RAHSIA CERMIN AJAIB (RCA)

Korang pernah dengar tak ape benda RCA ni?😁 Kalau dalam team bisnes Syida boleh dikatakan setiap hari mentor ingatkan buat RCA ni tau..

RCA ni kita berdiri depan cermin dan cakap benda-benda positif atau apa doa yang kita nak depan cermin..Biasanya buat pagi-pagi la..😄


I am powerfully positive in everything I think, do and say

Monday, 18 September 2017

Blogging Untuk Long Term Survival




Syida pernah masuk kelas yang bertajuk "Blogging Untuk Long Term Survival" ni..Syida belajar dengan sifu Nadiah Suhaidi di kelas Maestro Elite..


Master Nad ni terror sangat aih ber'blogging'..Korang boleh intai blog cantik master Nad ni di

Mengantuk? Keletihan Melampau? Cinch Tea Ada Penyelesaiannya..


Anda mengantuk?

Haaa...tajuk dia kaaann..ade ke yang macam ni? Ni la simptom yang jadi kat Fizah Asman salah seorang sahabat dalam Maestro team Syida..

Asbab dari mengantuk dan keletihan melampau ni lah punca anak-anak kak Fizah selalu kene marah dan selalu diabaikan jugak..

Sunday, 17 September 2017

Kandungan Di Dalam Sebiji Ostematrix

Dalam sebiji caplet ostematrix ade mengandungi 7 mineral iaitu:

Calcium 250mg
Vitamin D3 100IU
Magnesium 100mg
Zink 10.4mg
Kuprum 0.05mg
Mangan 0.05mg
Boron 0.75mg


Kenapa nak kena ada banyak benda dalam pil kalsium ostematrix ni?😊

sebab...

Sakit Lutut

Syida ade cerita sakit lutut di mana Syida sendiri yang mengalaminya..Semoga menjadi panduan kepada pesakit-pesakit lutut di luar sana..

Semoga ada manfaat dalam sharing Syida ni untuk korang..aamiin

Ceritanya begini...

Saturday, 16 September 2017

Teknik Follow Up Berkesan




Nak berniaga mesti wajib ada ilmu..kalau tak de ilmu tak ke mana kan..wat apa saje pun wajib ada ilmu..betul kan?😎😎

Bioflavonoids




Korang tau tau ape yang benda yang dinamakan sebagai Bioflavonoids ni? hehe

Kalau kat buah oren yang kita dah kupas tu kan, yang urat-urat putih tu lah di panggil Bioflavonoids.. Yang bila kita makan tu rasa dia kelat-kelat tu haaa...Yang tu banyak khasiat tau..😊

Followers

sila klik kat sini ya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CK Free Auto Backlink\ SEO-Ping Check Page Rank Backlink - OhDunia.my Active Search Results