Tuesday, 15 September 2015

Monday, 14 September 2015

Kurus Dengan Selamat Turun 10kg

Ramai orang nak kuruskan badan walaupun dalam media sekarang hangat perkatakan yang gemuk is awesome..betulkan? :) Sebab apa? Kebanyakan orang nak kurus sebab nak nampak cantik dan juga nak dapatkan kesihatan badan yang hebat..

Friday, 11 September 2015

Susu Meriah Tiada lagi Susu Merudum

Bismillah..entry hari ini sebenarnya bersambung dari entry yang sebelum ni..Kalau korang perasan la testimoni ni dari tuan yang sama..:) Korang boleh ke sini untuk buat rujukan..:)

Doa Pagi Jumaat

Assalamualaikum dan salam Jumaat penuh baraqah..Syida rasa macam sekejap sangat masa berlalu..Jumaat berganti Jumaat dan seterusnya..betulkan?

Thursday, 10 September 2015

Tuesday, 8 September 2015

Satu Canister (850gram) = 30kg soya nonGMO??


Korang tau tak yang satu canister ESP (850gram) dihasilkan daripada 30kg soya nonGMO berkualiti tinggi?

Chopppp!!! apa itu soya nonGMO ni?

Berpisah Denganmu Tiada...:)


Testimoni ESP #12


Bercinta dengan ESP memang bagai dapat hadiah besar..hihi sebab nape 'hadiah besar' sebab susu badan alhamdullillah penuh..

Masa mula-mula kenal dengan ESP dalam pantang Qaid baby fisrt..production hampir drop dan nak nangis je time tu...

Google apa yang boleh bantu dalam production milk tak de yang yakin sebab sume macam jamu atau pil ASI dan yang was-was je..tanya sume member..

Rahsia Bertenaga Di Bilik Bersalin

Testimoni ESP #11


Esp dah sebati dalam diri...tak syokkk tanpa esp....wajib ber'ESP'...

Monday, 7 September 2015

Tanpa Sedar TERKURUS 7kg


Testimoni ESP #10


Pengalaman pertama saya ambil #ESP untuk tambahkan susu badan saya... walaupun masa tu anak ke 3 tapi 1st time saya fully breastfeed baby saya.... 

Tiada Lagi Masalah Susu Merudum Untuk Ibu Bekerja


Testimoni ESP #9

First time jatuhhh cintan betul dgn esp ni masa lepas bersalin anak kelima..masa tu dah nak start keje dan susu badan makin drop..

Nak taknak saya PAKSA jugak amik set bajet nyusu..esp n alfalfa..sgttt terujaa...lepas minum esp dan buat stok haritu susu makin pekat..dan cepat bengkak susu..kesan terasa masa tu jugak! 

Sunday, 6 September 2015

Cadangan Terbaik Untuk Bakal Ibu Yang Pedih Ulu Hati



Tertimoni ESP #8




Saya lak first time try ESP ni masa pregnant ke 3 ni...masa kandungan dalam 6 weeks macam tu....Saya mai pedih ulu hati..heart burn...Ya Allah sakit tak dapat nak cerita kat orang...

Friday, 4 September 2015

Semakin Hari Semakin Cantik! :)


Testimoni ESP #5


Pengalaman first,

Teringat JUN 2013,waktu first amek produk shaklee dengan ESP dulu...kalau ade orang try yang murah2 dulu,tapi saya terus amek ESP sebab waktu tu nak buat persediaan untuk kahwin...almaklumlah nak jadi perantin kena lah skin cantik,body tip top,bertenaga sebab banyak benda nak uruskan...

Gastrik Pulih Dengan ESP


Testimoni ESP #3

Saya start minum Esp ni masa buat labwork yang makan minum tak menentu dan gastrik. Gastrik sampai jalan pun xleh..kena tunduk kejap dan jalan slow2.. 

Thursday, 3 September 2015

Milk Booster Untuk Ibu Menyusu Yang Sangat Best!


Testimoni ESP #4

Saya mula kenal ESP masa berpantang anak kedua April 2011.. 

Mula-mula tu tekak memang tak boleh nak terima sangat rasa ESP ni..tapi sebab kan nak banyak susu punya pasal saya gagahkan jugak...

Ya Allah syukur sangat sebab dah jumpa my milk booster (tears...sobss)..masa tu otak saya tak penah pun terpikir nak tahu apa lagi kelebihan esp ni (punyalah desprate nak cari milk booster)..

Yang saya tahu dia membantu menambahkan susu badan..lepas habis pantang 2 bulan mula lah bekerja..masa tu walaupun saya bekerja 5 hari lepas tu weekend busy dengan part time class lagi tapi saya pelik sebab badan saya sentiasa bertenaga..
  • Kulit pulak jadi lebih cantik sebab masa mengandung kulit jadi kusam..
  • pastu stretch mark pun makin pudar..
  • jerawat takde dah..parut2 jerawat makin pudar, 
  • rambut dah tak gugur dan 
  • tumit kaki pun dah tak kasar..
memang best esp ni..saya pernah buat eksperimen seminggu tak amek esp..saja lah nak tengok apa jadi..

yang saya nampak kulit macam tak sihat dan berseri, tumit kaki jadi kasar balik..so memang terbukti esp ni best..sebab dia jaga sel..bila sel sihat maka sihat lah badan kita..

kalau time puasa esp ni memang superb..tak terasa lapar sampai ke waktu berbuka..sebab itu saya sangat sukakan esp..my no.1 supplemen..

~Bazlia Amoza~

Untuk yang nak order atau nak tau pasal Shaklee bolehlah contact Syida ya..:)

Syida 

013 921 2767
013 921 2767
013 921 2767

Pengedar Shaklee yang sah dan KOMITED!



Bulan September 2015 bulan promosi ESP


Kenyang Dan Jimat Duit Dengan ESP

Testimoni ESP #2


Suka esp sebagai sarapan pertama saya!

Followers

sila klik kat sini ya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CK Free Auto Backlink\ SEO-Ping Check Page Rank Backlink - OhDunia.my Active Search Results