Followers

Tuesday, 15 September 2015

Bertenaga Sepanjang Hari dan Masalah Mata Semakin Baik

Semua orang nak bertenanga sepanjang hari kan..Maklum lah banyak rutin tugasan harian yang perlu dan patut di bereskan begitu jugak dengan Syida..

Monday, 14 September 2015

Kurus Dengan Selamat Turun 10kg

Ramai orang nak kuruskan badan walaupun dalam media sekarang hangat perkatakan yang gemuk is awesome..betulkan? :) Sebab apa? Kebanyakan orang nak kurus sebab nak nampak cantik dan juga nak dapatkan kesihatan badan yang hebat..

Friday, 11 September 2015

Susu Meriah Tiada lagi Susu Merudum

Bismillah..entry hari ini sebenarnya bersambung dari entry yang sebelum ni..Kalau korang perasan la testimoni ni dari tuan yang sama..:) Korang boleh ke sini untuk buat rujukan..:)

Doa Pagi Jumaat

Assalamualaikum dan salam Jumaat penuh baraqah..Syida rasa macam sekejap sangat masa berlalu..Jumaat berganti Jumaat dan seterusnya..betulkan?

Thursday, 10 September 2015

Tuesday, 8 September 2015

Satu Canister (850gram) = 30kg soya nonGMO??


Korang tau tak yang satu canister ESP (850gram) dihasilkan daripada 30kg soya nonGMO berkualiti tinggi?

Chopppp!!! apa itu soya nonGMO ni?

Berpisah Denganmu Tiada...:)


Testimoni ESP #12


Bercinta dengan ESP memang bagai dapat hadiah besar..hihi sebab nape 'hadiah besar' sebab susu badan alhamdullillah penuh..

Masa mula-mula kenal dengan ESP dalam pantang Qaid baby fisrt..production hampir drop dan nak nangis je time tu...

Rahsia Bertenaga Di Bilik Bersalin

Testimoni ESP #11


Esp dah sebati dalam diri...tak syokkk tanpa esp....wajib ber'ESP'...

Monday, 7 September 2015

Sunday, 6 September 2015

Cadangan Terbaik Untuk Bakal Ibu Yang Pedih Ulu Hati



Tertimoni ESP #8




Saya lak first time try ESP ni masa pregnant ke 3 ni...masa kandungan dalam 6 weeks macam tu....Saya mai pedih ulu hati..heart burn...Ya Allah sakit tak dapat nak cerita kat orang...

Friday, 4 September 2015

Semakin Hari Semakin Cantik! :)


Testimoni ESP #5


Pengalaman first,

Teringat JUN 2013,waktu first amek produk shaklee dengan ESP dulu...kalau ade orang try yang murah2 dulu,tapi saya terus amek ESP sebab waktu tu nak buat persediaan untuk kahwin...almaklumlah nak jadi perantin kena lah skin cantik,body tip top,bertenaga sebab banyak benda nak uruskan...

Gastrik Pulih Dengan ESP


Testimoni ESP #3

Saya start minum Esp ni masa buat labwork yang makan minum tak menentu dan gastrik. Gastrik sampai jalan pun xleh..kena tunduk kejap dan jalan slow2.. 

sila klik kat sini ya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...