Followers

Friday, 22 April 2016

Bertenaga, sihat, dan mudah jalani ibadah di bulan puasa (SET PUASA SHAKLEE)

Bismillah...Apa khabar semua..selamat hari jumaat..:) 

Bulan Ramadhan ataupun dikenali sebagai bulan puasa hampir tiba..tak sabar kak syida nak tunggu bulan puasa kali ni..

bulan puasa bulan mengumpul pahala dengan giat melakukan amal ibadah..Allah..semoga sama-sama kita dapat kumpul pahala sebanyak mungkin..in shaa Allah..

Sini kak syida dan cadangkan "CADANGAN SET PUASA" kepada sesiapa yang nak sentiasa tampil bertenaga, sihat dan kurang rasa lapar bila berpuasa..

Cadangan ini sesuai untuk semua lapisan masyarakat..tak kiralah anda seorang yang bekerja, seorang surirumah, seorang pelajar, seorang warga emas, seorang suami berkaliber, ibu menyusu, ibu hamil dan sebagainya..:) (banyak pulak perkataan "seorang" ni..jangan jemu baca ye..hehe).. 

Korang pun boleh beli dah hadiahkn untuk ibu dan ayah korang..ape lah sangat wang ringgit berbanding kesihatan yang hebat untuk ibu dan ayah kita kan..melihat mereka sihat dan dapat beribadah dengan baik sudah cukup bahagia buat kita kan..:)

Okay, dan yang penting dapatkan konsultasi percuma dari kak syida ya..:) Penting tau untuk dapatkan konsultasi ni supaya korang dapat tahu dan amalkan cara makan yang betul untuk dapatkan kesan suplimen yang korang ambil..:)

Panjang lebar pulak mukaddimah..hihi..Okay jum kita intai-intai dan amati apa yang ada dalam CADANGAN SET PUASA ni ya...:)



CADANGAN SET PUASA



(A). Set Bajet



ESP

Sumber protein soya yang tidak diubah genetiknya, membekalkan tenaga dan mengekalkan rasa kenyang lebih lama kerana mempunyai Indeks Glisemik rendah. Berperisa vanilla.



Harga jualan: RM 159 





(B). Set Popular

Performance Drink

Minuman isotonik tidak bergas, terbukti secara klinikal menghidrat lebih baik daripada air. Mempunyai lebih elektrolit berbanding minuman isotonik terkemuka. Membuatkan anda tidak mudah dahaga. Berperisa oren.



ESP

Sumber protein soya yang tidak diubah genetiknya, membekalkan tenaga dan mengekalkan rasa kenyang lebih lama kerana mempunyai Indeks Glisemik rendah. Berperisa vanilla.


Harga jualan: RM 246


(C). Set Optimum✅



Meal Shakes

Sumber multivitamin terbaik. Apabila berpuasa, badan kita sebenarnya melalui proses detoksifikasi. Sementara detoksifikasi itu berlaku, Meal Shakes dapat memastikan badan kita mendapat bekalan nutrien baru yang mencukupi. Berperisa French Vanilla.



Performance Drink
Minuman isotonik tidak bergas, terbukti secara klinikal menghidrat lebih baik daripada air. Mempunyai lebih elektrolit berbanding minuman isotonik terkemuka. Membuatkan anda tidak mudah dahaga. Berperisa oren.

ESP
Sumber protein soya yang tidak diubah genetiknya, membekalkan tenaga dan mengekalkan rasa kenyang lebih lama kerana mempunyai Indeks Glisemik rendah. Berperisa vanilla.

Harga jualan: RM 366


Macam mana nak dapatkan CADANGAN SET PUASA ni? senang je...semudah ABC..hehe..

Cara yang paling mudah sekali hubungi kak Syida di +6013-921-2767 :) 

Korang boleh dapat harga lebih rendah dari ini jika memenuhi syarat..jangan lupa hubungi kak syida untuk tahu lebih lanjut tau..

Kak Syida doakan kepada korang yang support blog kak syida ni dimurahkan rezeki dari segala aspek..Semoga kak syida berjaya dunia akhirat dan semoga korang juga berjaya dunia akhirat..aamiin.. :) :) :)



1 comment:

  1. mesti dapatkan set ni sebelum puasa ni..maklumlah nak menyusu 2 orang anak syurga ni.insyaAllah dipermudahkan

    ReplyDelete

sila klik kat sini ya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...