Wednesday, 17 February 2016

Rawat resdung atau alahan makanan seafood dengan Nutriferon Shaklee

nurulsyahidaali.blogspot.my

TESTIMONI NUTRIFERON WANIE & ADIK

Kisah resdung cik adik manis ni. 😍

Cik adik ni suka sangat makan seafood.
cuma dia tak boleh makan seafood yang tak fresh.

last week dia mai sini. 1st meal kat sini buat dia bersin non stop.
hidung dah merah. 😩

sama la dengan wanie..tetibe masa tu mata wanie merah gatal..pipi pon dah rasa gatal
aiyaa.. seafood apakah yg ada dalam kuah kami ni. 😱

wanie terus makan 1 sachet NUTRIFERON..LEGA.
cik adik manis ni tanya wanie "kaklong, ada clarityne tak..clarinase ke.. ada tak?"

"alaa dik..umah akak takde ubat selsema tu. ni bersin tetibe resdung la ni. nah amik Nutriferon 1.. try makan"

dalam 15 minit lepas tu dia keluar bilik senyum2..BERSIN & GATAL HIDUNG HILANG TERUS.

esoknya melantak seafood lagi..sampai ayah pesan..jaga2 nanti gatal lagi..
dia kata "takpe, Nutriferon ada kaann" 😂

alhamdulillah..boleh elak makan ubat bila ada option "ubat resdung" yang semulajadi kan.

dan esok esoknya walaupun makan seafood takde dah mai bersin n gatal2 tu. alhamdulillah. 😍

Simpan sekotak Nutriferon kat rumah tau. letak clarinase jauh2 hihi 😁

=============

🍃9 FUNGSI NUTRIFERON?🍃


⚡️💥Mengukuhkan sistem imun dalam masa 3 hari - ia adalah satu-satunya interferon semulajadi di dunia.

Kajian telah menunjukkan bahawa interferon mampu untuk meransang dan meningkatkan keseluruan sistem imun badan dengan menghubungi pembunuh semulajadi dalam badan untuk tindakan; T-sel, B-sel dan macrophage.


⚡️💥Melawan kanser dan tumor - interferon semulajadi mengandungi polisakarida aktif yang meransang dan mengaktifkan immunoglobulin untuk melawan tumor dan sel-sel kanser.


⚡️💥Ia boleh mengurangkan ketidakselesaan semasa rawatan kemoterapi.


⚡️💥Melindungi daripada influenza - ia mengimbangi imun terhadap alahan alam sekitar dan pencemaran udara, berkesan melindungi kemudaratan oleh pelbagai virus dan mikrob (demam, selsema, alahan, keradangan dan influenza)


⚡️💥Meringankan tekanan dan kelesuan - membantu mengatasi kelesuan yang disebabkan oleh kebimbangan, tekanan, keletihan dan gaya hidup aktif.


⚡️💥Melambatkan penuaan - formula uniknya meransang pengeluaran macrophage dalam usaha untuk mengurangkan radikal bebas, virus dan kuman pesat. Oleh itu, sel-sel menjadi lebih sihat.


⚡️💥Mengurangkan infeksi oleh pesakit hepatitis B dan C - keberkesanan Nutriferon dalam memerangi virus boleh mengurangkan jangkitan dan mengurangkan sebarang ketidakselesaaa. Misalnya, kembung, mual dan muntah.


⚡️💥Mengurangkan simptom menopaus - membantu masalah yang timbul kerana menopaus seperti darah tinggi, kolesterol tinggi, masalah peredaran darah dll.


⚡️💥Mengurangkan gejala PMS - terbukti secara klinikal untuk meningkatkan gejala yang disebabkan oleh ketidakseimbangan endokrin sistem iaitu menstrual cramps, sakit belakang, tender breasts, jerawat, keresahan dan masalah tidak dapat tidur dan mood swing.

Jika anda ingin mencuba, hubungi syida 013-921-2767

Kita hanya berusaha, Allah yang menyembuhkan..in shaa Allah..😊


Followers

sila klik kat sini ya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CK Free Auto Backlink\ SEO-Ping Check Page Rank Backlink - OhDunia.my Active Search Results