Followers

Thursday, 9 April 2015

SUSTAINED RELEASE VITA C 500 MG


Bismillah...Assalamualaikum semua! :)


Vitamin C sangat common dalam kehidupan kita sehari-harian..:) Penting untuk kita tahu bahawa manusia tidak boleh menghasilkan vitamin C dengan sendirinya..Tetapi, kita boleh dapatkan vitamin C ini samada dari tumbuh-tumbuhan seperti sayur-sayuran atau buah-buahan serta juga boleh di dapati daripada

Berkenalan dengan PROTIEN.. :)

Bismillah... :)

Jum Syida nak cerita sikit pasal kepentingan protin hari ni..:) here we gooo...hehe

Sunday, 5 April 2015

DAGING KAPRAU versi Syida :)



Akhirnya berjaya jugak Syida mencuba menu daging kaprau ni..hehe..siap 2 hari lagi syida masak menu yang sama..yang penting cepat dan memang sangat simple...:)

Kawan-kawan yang nak menu boleh la cek di

Saturday, 4 April 2015

TIPS MENAIP DENGAN PANTAS

Ohhhh MR Blog ku….akan ku pastikan kau tidak bersawang kay! Hihihi…tulis blog ni macam tulis diari jugak la kan…cumanya menulis diari tu kita kene guanakan pen dan kertas tapi blog ni kita guna lappy atau PC atau handset je update blog…:)

Friday, 3 April 2015

RESIPI DAGING KAPRAU

Bismillah...Assalamualaikum dan Salam Jumaat untuk semua! :)


Hari ni Syida plan nak masak daging kaprau ni walaupun tak cukup bahan sangat...tp tengok pada resipinya macam senang aje kan...hihihi...

SUAMIKU DEMAM...end

Assalamualaikum semua! :)


Sebelum ni syida pernah cerita pasal suami syida demamkan disini...Alhamdulillah pagi esoknya suhu badan suami syida dah tak panas macam semalamnya..syukur padaMu Ya Allah.. :)


Lepas makan pagi second day hubby syida demam, syida mintak hubby makan vitamin C lagi..

MANFAAT UTAMA ESP

Bismillah....Assalamualaikum... :)


Syida memang sangat suka dengan ESP ni...:) Syida ambil ESP sejak Februari 2013..Masa tu Syida pregnant anak pertama iaitu Muhammad Aqeef Razin...Alhamdulillah sangat banyak khasiat ESP pada diri Syida dan juga pada bujang ku yng handsome itu..hehe...



Jum

sila klik kat sini ya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...