Tuesday, 17 March 2015

Plastik prabayar poslaju size L



Assalamualaikum :)

Gembira bila kita dapat membuat sesuatu yang kita suka kannn..hehe..

Hari ni syida buat apa ya?? hehe..semestinya la keluar dengan khalifah kecil amanah Allah untuk pergi pos barang kat pejabat pos..hehe.

Best sebab dapat kerja dan juga dapat rezeki Allah sambil anak depan mata..:) terlupa aka tak sempat nak ambil gambar barang yang di pos tadi..(alasan betul laaa...ni syida mesti perbaiki diri supaya tiada lagi alasan ini di masa hadapan..hehe)

Mengepos barang sambil dukung anak umur 6 bulan..alhamdulillah rezeki Allah di mana2 kan..:)

Yang best sekarang syida buat bisness shaklee yang mana boleh bawak anak ke mana2..anak ada depan mata..tu memang anugerah Allah yang tak terhingga hebat rasanya..Alhamdulillah..:)

lepas pos barang kat customer syida sempat lah lagi beli sampul plastik prabayar size L..rezeki Allah di mana2 kebetulan pejabat pos ade buat sale..Alhamdulillah dapat la dengan harga sale kan..hehe..

Sekian dulu celoteh hari ini..hihi..

P/s: gambar tu plastik prabayar yang syida beli tadi..hehe..

2 comments:

  1. Bismillah,

    Syida, promo plastik prabayar ni sampai bila ya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sis Farah...promo sampai hari ni je...31 March 2015

      mntak maaf lambat reply

      Delete

Followers

sila klik kat sini ya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CK Free Auto Backlink\ SEO-Ping Check Page Rank Backlink - OhDunia.my Active Search Results