Followers

Tuesday, 31 March 2015

EPAL

Ramuan dari pasar.. :) hari ni syida nak cerita pasal buah EPAL..:)
Sedapkan makan epal..lagi2 kalau kita buat jus..jus epal asam boi..waaahhh..terasa segar di

ESP (SOY PROTEIN ISOLATE POWDER)

Bismillah..Assalamualaikum semua! :)


ESP susu soya yang paling best! hehehe...maklumlah Syida ni bukan suka minum susu...:) Harapkan ESP la nak dapatkan nutrien yang terbaik untuk dibagi kepada sayangku Muhammad Aqeef Razin melalui susu ibu yang

Sunday, 22 March 2015

SUAMIKU DEMAM... day 1



Allahu...kecian tengok suami syida badan panas..sepanjang tempoh kami berkahwin sejak 30/8/2013, tak pernah lagi suami syida demam..

Suami syida ni pesen tak suka nak makan ubat..memang payah bonar nak telan ubat..syida plak

Tuesday, 17 March 2015

Plastik prabayar poslaju size L



Assalamualaikum :)

Gembira bila kita dapat membuat sesuatu yang kita suka kannn..hehe..

Hari ni syida buat apa ya?? hehe..semestinya la keluar dengan khalifah kecil amanah Allah untuk pergi pos

Monday, 9 March 2015

TESTIMONI ESP - Halimahtus Saadiah

[BULAN UNTUNG BERGANDA!!PROMO ESP March 2015]
.
.
#TestimoniESP ..apa kata mereka yang ambil ESP ni? :)
.
.
Pengalaman Halimahtus Saadiah ..terima kasih kerana berkongsi pengalaman berharga! :)

TESTIMONI ESP - Bazlia Amoza

[BULAN UNTUNG BERGANDA!!PROMO ESP March 2015]
.
.
#TestimoniESP ..apa kata mereka yang ambil ESP ni? :)
.
.
Pengalaman Bazlia Amoza ..terima kasih kerana berkongsi pengalaman berharga! :) .

TESTIMONI ESP - Noraimi Syazwani

[BULAN UNTUNG BERGANDA!!PROMO ESP March 2015]
.
.
#TestimoniESP ..apa kata mereka yang ambil ESP ni? :)
.
.
Pengalaman Noraimi Syazwani ..terima kasih kerana berkongsi pengalaman berharga! :) . .

TESTIMONI ESP - Rosfarisya Roslan Rca

[ BULAN UNTUNG BERGANDA!!PROMO ESP March 2015]
.
.
ESP untuk orang yang super dupper BUSY jugak..:)
.
.
Tak cukup masa nak makan pagi memang sangat2 sesuai la ESP ni untuk mereka2..hehe..

Thursday, 5 March 2015

TESTIMONI ESP - Safiya Amaran

[BULAN UNTUNG BERGANDA!!PROMO ESP March 2015]
.
.
#TestimoniESP ..apa kata mereka yang ambil ESP ni? :)
.
.
Pengalaman Safiya Amaran ..terima kasih kerana berkongsi pengalaman berharga! :)

TESTIMONI ESP - Nurfadilah Suardi

[BULAN UNTUNG BERGANDA!!PROMO ESP March 2015]
.
.
#TestimoniESP ..apa kata mereka yang ambil ESP ni? :)
.
.
Pengalaman Nurfadilah Suardi ..terima kasih kerana berkongsi pengalaman berharga! :)

Wednesday, 4 March 2015

Dish Wash ConcentrateA.K.A PENCUCI PINGGAN SHAKLEE



Hi you olss!! hehe

Syida punya pencuci pinggan shaklee dah habis tapi bnyk lagi dlm stok syida ni...hehe..

Tetibe tgk pencuci pinggan jenama lain ade lagi..(mmg famous jenama ni)botol hijau panjang tu..selalu masuk iklan tv jugak..hehe..alamak!...kang tak guna

JATUH CINTA DENGAN ESP :)



Assalamualaikum pembaca blog syida...:) Syida mula kenal ESP masa mengandungkan aqeef +-3bulan..lebih kurang bulan FEB2014..:)

Time tu mmg pikir nak

Tuesday, 3 March 2015

OSTEMATRIX



Terasa lenguh kaki setelah duduk bersila lama-lama menyusukan bujangku..Alhamdulillah sihat rupanya anak ibu sorang ni..mau tak sihat...8.4kg berat dia..umur baru

OMEGA GUARD



Minyak ikan tulen..sangat3 bagus untuk otak!! Ingat tu...sangat bagus untuk otak...hehe..

Otak kita nak pakai lama...nak simpan memori macam-macam kan...semua perkara nak ingatkan.. :)

MORNING SICKNESS / ALAHAN MENGANDUNG



Assalamualaikum pembaca blog syida sekalian..:)

Tengok tajuk je........ni la perkara yang semua orang tak suka ketika mengandung. Syida pun tak suka. .hehe. . .

Sakit abis dalam perut bila semua yang

sila klik kat sini ya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...