Followers

Thursday, 22 January 2015

CENGKAM KUKU DAN ZINC COMPLEX

Allah...rasa macam bersalah pulak kalau tak share apa yang syida rasa..:):) ni pengalaman diri syida sendiri tau...:)
.

Syida kena cengkam kaki atau orang panggil cagu mase dalam pantang hari tu..maksudnya sehingga hari ini dah nak masuk 5bulan dah kena

Wednesday, 21 January 2015

SYIDA PENGEDAR SHAKLEE BERDAFTAR

Bismillah...Assalamualaikum...

Untuk pengetahuan pembaca blog Syida:), Syida adalah pengedar Shaklee berdaftar.

Di bawah ni details Syida :)

Tuesday, 20 January 2015

CARA-CARA DAFTAR NUFFNANG :)

Assalamualaikum..Bismillah... :) 

Pertamanya terima kasih kepada cikgu yang mengajar macam mana nak add nuffnang di blog ni iaitu Master Wawa...:) Cikgu ngajar pada 10 Januari 2015 tapi syida baru sempat bertindak pada

sila klik kat sini ya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...